Anunturi

INTERNATIONAL WORKSHOP
(for faculty, postdocs, researchers, doctorands, and students)
Biobased fuels and energy - Technology development and investment.
10 November 2017, 12:00
Biblioteca Univ. POLITEHNICA din Bucuresti, Et. 2,
313 Splaiul Independentei, Bucuresti, Romania
UNIVERSITY POLITEHNICA OF BUCHAREST
Faculty of Power Engineering

Bună ziua,

 Deloitte efectuează sondajul First Steps into the Labour Market pentru a afla părerile studenților și ale tinerilor absolvenți cu privire la piața muncii.

 Studiul Deloitte analizează opiniile studenților și ale tinerilor absolvenți din 14 țări din Europa Centrală, rezultatele analizei urmând să fie publicate în primăvara lui 2018. Dorim să aflăm care sunt valorile și atitudinile tale față de carieră, cât și percepția față de universitățile la care studiezi sau ai studiat.

Participă la SONDAJ și poți câștiga unul din cele 5 iPad-uri puse în concurs!

Completează formularul înainte de 30 noiembrie 2017 și împărtășește-ne așteptările, experiențele și atitudinea ta față de muncă și angajatori și spune-ne cum îți propui să creezi un impact care contează. Sondajul durează aproximativ 20 de minute, iar răspunsurile tale sunt strict confidențiale.

Îți mulțumim pentru participarea la acest proiect și îți dorim mult succes în continuare!  

Echipa Deloitte România


PROGRAM DE EDUCAŢIE ANTREPRENORIALĂ

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, prin intermediul Centrului de Antreprenoriat, organizează în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate programul de pregătire antreprenorială ”Creează-ţi un viitor! FII Antreprenor!” adresat exclusiv studenţilor din UPB.

Sesiunea de informare a studenţilor Facultăţii de Energetică privind obiectivele şi desfăşurarea acestui program va avea loc marţi, 10 octombrie 2017, între orele 9:30-10:00, în sala EG 109.


Admitere Master

Departamentul de Formare pentru Cariera Didactică şi Ştiinţe Socio-Umane, din cadrul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, organizează, începând cu anul universitar 2017/2018, Nivelul II al Programului de formare psihopedagogică în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică, desfășurat pe parcursul studiilor de masterat (4 semestre – 7 discipline). 

Perioada de înscriere: 25.09 – 06.10. 2017 (..mai mult)


DELOITTE România și Facultatea de Energetică: parteneriat pentru transformarea sectorului energeticDELOITTE România și Facultatea de Energetică a Universității Politehnica din Bucureşti au semnat astăzi un acord de parteneriat prin care experți din cadrul facultății vor fi implicați în proiectele DELOITTE în domeniul energiei, iar studenții și masteranzii facultății vor beneficia de stagii de practică și perfecționare în cadrul companiei.

Acordul se înscrie eforturilor DELOITTE de a oferi expertiză tehnică clienților săi, consolidând astfel serviciile, programele și inițiativele pe care le oferă și a atrage cei mai buni profesioniști. (... mai mult)

Arhiva